Looking For Anything Specific?

Τραυματισμοσ Αντετοκούνμπο / Traymatismos Gia Ton Giannh Antetokoynmpo Photos Onsports Gr - Ο γιάννης αντετοκούνμπο στα μέσα της τρίτης περιόδου του ματς με τους χοκς, χτύπησε στο γόνατο και αποχώρησε υποβασταζόμενος προκαλώντας σοκ στους μπακς.

Τραυματισμοσ Αντετοκούνμπο / Traymatismos Gia Ton Giannh Antetokoynmpo Photos Onsports Gr - Ο γιάννης αντετοκούνμπο στα μέσα της τρίτης περιόδου του ματς με τους χοκς, χτύπησε στο γόνατο και αποχώρησε υποβασταζόμενος προκαλώντας σοκ στους μπακς.. Ο γιάννης αντετοκούνμπο κατάφερε να σηκωθεί και να πάει στα αποδυτήρια με τη βοήθεια και του αδερφού του θανάση. Ο γιάννης αντετοκούνμπο γύρισε τον αστράγαλό του στην ήττα των bucks από τους timberwolves. Ο γιάννης αντετοκούνμπο αναμένεται να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις τις επόμενες ώρες στο αριστερό του γόνατο προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς. Στα μέσα της τρίτης περιόδου του τέταρτου τελικού της ανατολής με τους χοκς, σε μια διεκδίκηση ριμπάουντ ο ηγέτης των μπακς κατά την προσγείωσή του. Και αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις καλαθοσφαίρισης για τους μιλγουόκι μπακς και την εθνικής.

Ωστόσο στη συνέχεια επέστρεψε στον πάγκο της ομάδας του μάικ. Όλος ο οργανισμός των μιλγουόκι μπακς, αλλά και του νβα, ασχολείται με την κατάσταση του τραυματισμού του γιάννη αντετοκούνμπο, που αποχώρησε από τον 4ο τελικό. Κυκλοφόρησαν οι φωτογραφίες με το νέο παπούτσι της σειράς του καταλυτικός για ακόμα μία φορά ήταν ο γιάννης αντετοκούνμπο για τους bucks, οι οποίοι και. Ο γιάννης αντετοκούνμπο στα μέσα της τρίτης περιόδου του ματς με τους χοκς, χτύπησε στο γόνατο και αποχώρησε υποβασταζόμενος προκαλώντας σοκ στους μπακς. Ο γιάννης αντετοκούνμπο έμεινε αρκετή ώρα στο έδαφος και όταν αποχώρησε για να αποδυτήρια όλο το γήπεδο τον χειροκροτούσε, σε μια συγκλονιστική στιγμή για τον έλληνα σούπερ σταρ των.

Mlqdbgz4w8whzm
Mlqdbgz4w8whzm from www.newsbreak.gr
Ο γιάννης αντετοκούνμπο στα μέσα της τρίτης περιόδου του ματς με τους χοκς, χτύπησε στο γόνατο και αποχώρησε υποβασταζόμενος προκαλώντας σοκ στους μπακς. Στα μέσα της τρίτης περιόδου του τέταρτου τελικού της ανατολής με τους χοκς, σε μια διεκδίκηση ριμπάουντ ο ηγέτης των μπακς κατά την προσγείωσή του. «ο αντετοκούνμπο είναι ηγέτης, οι μπακς φαβορί για πρωτάθλημα». Ο αντετοκούνμπο βγήκε από τον αγωνιστικό χώρο μέσα σε χειροκροτήματα από τους οπαδούς των χοκς που παρά το… τρολάρισμα για τις βολές, έδειξαν πως σέβονται τον αντίπαλό τους, με όλο το. Όπως αναφέρθηκε η υπερέκταση ήταν η πρώτη εκτίμηση. Ο θανάσης αντετοκούνμπο μαζί με τους ιατρούς των μπακς μπήκαν στο παρκέ τον πήγαν στα αποδυτήρια στην αρχή υποβασταζόμενο, αλλά στη συνέχεια περπατούσε μόνος του χωλαίνοντας. Και αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις καλαθοσφαίρισης για τους μιλγουόκι μπακς και την εθνικής. Τα βλέμματα αγωνίας για τον γιάννη επικρατούσαν και όλοι εύχονταν.

Αρκετά άτυχος ο γιάννης αντετοκούνμπο.

Ωστόσο στη συνέχεια επέστρεψε στον πάγκο της ομάδας του μάικ. Πάγωσε το γήπεδο από τον τραυματισμό του γιάννη αντετοκούνμπο: Ο αντετοκούνμπο βγήκε από τον αγωνιστικό χώρο μέσα σε χειροκροτήματα από τους οπαδούς των χοκς που παρά το… τρολάρισμα για τις βολές, έδειξαν πως σέβονται τον αντίπαλό τους, με όλο το. Τραυματισμός, που πάντως δεν εμπνέει ανησυχία. Ο γιάννης αντετοκούνμπο τραυματίστηκε στο παιχνίδι των μπακς με τους χοκς, παγώνοντας τους ανθρώπους της ομάδας του, αλλά κι όλο τον αθλητικό κόσμο, ο. Οι συμπαίκτες του γιάννη αντετοκούνμπο στους μπακς πάγωσαν βλέποντας τον greek freak πεσμένο στο παρκέ να πονάει. Ο μάικ μπουντενχόλζερ ρωτήθηκε για την κατάσταση του αντετοκούνμπο, όμως δεν είχε κάποια νεότερη ενημέρωση και αρκέστηκε να απαντήσει πως… θα δούμε αύριο, χωρίς πάντως να κρύψει. Αιτία και ένας τραυματισμός στο μάτι, εξαιτίας του σκληρού παιχνιδιού των γηπεδούχων, που τον κράτησε εκτός αγώνα για δέκα λεπτά. Στα μέσα της τρίτης περιόδου του τέταρτου τελικού της ανατολής με τους χοκς, σε μια διεκδίκηση ριμπάουντ ο ηγέτης των μπακς κατά την προσγείωσή του. Ο γιάννης αντετοκούνμπο έμεινε αρκετή ώρα στο έδαφος και όταν αποχώρησε για να αποδυτήρια όλο το γήπεδο τον χειροκροτούσε, σε μια συγκλονιστική στιγμή για τον έλληνα σούπερ σταρ των. Όλος ο οργανισμός των μιλγουόκι μπακς, αλλά και του νβα, ασχολείται με την κατάσταση του τραυματισμού του γιάννη αντετοκούνμπο, που αποχώρησε από τον 4ο τελικό. Εξαιρετικά άτυχος ο γιάννης αντετοκούνμπο. Ο γιάννης αντετοκούνμπο αναμένεται να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις τις επόμενες ώρες στο αριστερό του γόνατο προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.

Ο γιάννης αντετοκούνμπο γύρισε τον αστράγαλό του στην ήττα των bucks από τους timberwolves. Τα βλέμματα αγωνίας για τον γιάννη επικρατούσαν και όλοι εύχονταν. «ο αντετοκούνμπο είναι ηγέτης, οι μπακς φαβορί για πρωτάθλημα». Είμαστε περήφανοι για τον γιάννη, κάνει σημαντικά πράγματα με το μιλγουόκι και έχει την ευκαιρία να πάει στους τελικούς του. Και αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις καλαθοσφαίρισης για τους μιλγουόκι μπακς και την εθνικής.

7lmzljbobbleom
7lmzljbobbleom from www.lifo.gr
Πάγωσε το γήπεδο από τον τραυματισμό του γιάννη αντετοκούνμπο: Ο αντετοκούνμπο βγήκε από τον αγωνιστικό χώρο μέσα σε χειροκροτήματα από τους οπαδούς των χοκς που παρά το… τρολάρισμα για τις βολές, έδειξαν πως σέβονται τον αντίπαλό τους, με όλο το. Ο μάικ μπουντενχόλζερ ρωτήθηκε για την κατάσταση του αντετοκούνμπο, όμως δεν είχε κάποια νεότερη ενημέρωση και αρκέστηκε να απαντήσει πως… θα δούμε αύριο, χωρίς πάντως να κρύψει. Αιτία και ένας τραυματισμός στο μάτι, εξαιτίας του σκληρού παιχνιδιού των γηπεδούχων, που τον κράτησε εκτός αγώνα για δέκα λεπτά. Ο γιάννης αντετοκούνμπο είναι μια από τις πιο διάσημες αθλητικές προσωπικότητες που έχει αναδείξει η ελλάδα τις τελευταίες δεκαετίες. Σοκ τραυματισμοσ διουδη και ακυρωθεν goal ολυμπιακου! Τα βλέμματα αγωνίας για τον γιάννη επικρατούσαν και όλοι εύχονταν. Ιστορικά ο αντετοκούνμπο θέλει να βρίσκεται στο γήπεδο, θέλει να βοηθάει τους συμπαίκτες του και την ομάδα.

Αρκετά άτυχος ο γιάννης αντετοκούνμπο.

Στα μέσα της τρίτης περιόδου του τέταρτου τελικού της ανατολής με τους χοκς, σε μια διεκδίκηση ριμπάουντ ο ηγέτης των μπακς κατά την προσγείωσή του. Ωστόσο στη συνέχεια επέστρεψε στον πάγκο της ομάδας του μάικ. Πάγωσε το γήπεδο από τον τραυματισμό του γιάννη αντετοκούνμπο: Είμαστε περήφανοι για τον γιάννη, κάνει σημαντικά πράγματα με το μιλγουόκι και έχει την ευκαιρία να πάει στους τελικούς του. Αρκετά άτυχος ο γιάννης αντετοκούνμπο. «ο αντετοκούνμπο είναι ηγέτης, οι μπακς φαβορί για πρωτάθλημα». Τέλος, σε ερώτηση για την απουσία του γιάννη αντετοκούνμπο τόνισε: Ο γιάννης αντετοκούνμπο εξετάσθηκε από το ιατρικό team των «ελαφιιών», στο ιατρείο του γηπέδου. Ιστορικά ο αντετοκούνμπο θέλει να βρίσκεται στο γήπεδο, θέλει να βοηθάει τους συμπαίκτες του και την ομάδα. Εξαιρετικά άτυχος ο γιάννης αντετοκούνμπο. Ο γιάννης αντετοκούνμπο έμεινε αρκετή ώρα στο έδαφος και όταν αποχώρησε για να αποδυτήρια όλο το γήπεδο τον χειροκροτούσε, σε μια συγκλονιστική στιγμή για τον έλληνα σούπερ σταρ των. Τραυματισμός, που πάντως δεν εμπνέει ανησυχία. Αιτία και ένας τραυματισμός στο μάτι, εξαιτίας του σκληρού παιχνιδιού των γηπεδούχων, που τον κράτησε εκτός αγώνα για δέκα λεπτά.

Ο γιάννης αντετοκούνμπο στα μέσα της τρίτης περιόδου του ματς με τους χοκς, χτύπησε στο γόνατο και αποχώρησε υποβασταζόμενος προκαλώντας σοκ στους μπακς. Αρκετά άτυχος ο γιάννης αντετοκούνμπο. Στα μέσα της τρίτης περιόδου του τέταρτου τελικού της ανατολής με τους χοκς, σε μια διεκδίκηση ριμπάουντ ο ηγέτης των μπακς κατά την προσγείωσή του. Ο γιάννης αντετοκούνμπο γύρισε τον αστράγαλό του στην ήττα των bucks από τους timberwolves. Ο γιάννης αντετοκούνμπο εξετάσθηκε από το ιατρικό team των «ελαφιιών», στο ιατρείο του γηπέδου.

O Traymatismos Toy Antetokoynmpo Video Novasports
O Traymatismos Toy Antetokoynmpo Video Novasports from www.novasports.gr
Στα μέσα της τρίτης περιόδου του τέταρτου τελικού της ανατολής με τους χοκς, σε μια διεκδίκηση ριμπάουντ ο ηγέτης των μπακς κατά την προσγείωσή του. Πάγωσε το γήπεδο από τον τραυματισμό του γιάννη αντετοκούνμπο: Κυκλοφόρησαν οι φωτογραφίες με το νέο παπούτσι της σειράς του καταλυτικός για ακόμα μία φορά ήταν ο γιάννης αντετοκούνμπο για τους bucks, οι οποίοι και. «πάγωσαν» άπαντες στον αγώνα των μιλγουόκι μπακς με τους ατλάντα χοκς μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό του γιάννη αντετοκούνμπο. Ο γιάννης αντετοκούνμπο αναμένεται να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις τις επόμενες ώρες στο αριστερό του γόνατο προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς. Αρκετά άτυχος ο γιάννης αντετοκούνμπο. Σοκ τραυματισμοσ διουδη και ακυρωθεν goal ολυμπιακου! Περισσότερα θα γνωρίζουμε τις αμέσως.

Ιστορικά ο αντετοκούνμπο θέλει να βρίσκεται στο γήπεδο, θέλει να βοηθάει τους συμπαίκτες του και την ομάδα.

Ο θανάσης αντετοκούνμπο μαζί με τους ιατρούς των μπακς μπήκαν στο παρκέ τον πήγαν στα αποδυτήρια στην αρχή υποβασταζόμενο, αλλά στη συνέχεια περπατούσε μόνος του χωλαίνοντας. Σοκ τραυματισμοσ διουδη και ακυρωθεν goal ολυμπιακου! Είμαστε περήφανοι για τον γιάννη, κάνει σημαντικά πράγματα με το μιλγουόκι και έχει την ευκαιρία να πάει στους τελικούς του. Όλος ο οργανισμός των μιλγουόκι μπακς, αλλά και του νβα, ασχολείται με την κατάσταση του τραυματισμού του γιάννη αντετοκούνμπο, που αποχώρησε από τον 4ο τελικό. Στα μέσα της τρίτης περιόδου του τέταρτου τελικού της ανατολής με τους χοκς, σε μια διεκδίκηση ριμπάουντ ο ηγέτης των μπακς κατά την προσγείωσή του. Τραυματισμός, που πάντως δεν εμπνέει ανησυχία. Αιτία και ένας τραυματισμός στο μάτι, εξαιτίας του σκληρού παιχνιδιού των γηπεδούχων, που τον κράτησε εκτός αγώνα για δέκα λεπτά. Κυκλοφόρησαν οι φωτογραφίες με το νέο παπούτσι της σειράς του καταλυτικός για ακόμα μία φορά ήταν ο γιάννης αντετοκούνμπο για τους bucks, οι οποίοι και. Πιθανή είναι η συμμετοχή του τζέιμς χάρντεν στο αποψινό παιχνίδι… onsports team. Ο γιάννης αντετοκούνμπο γύρισε τον αστράγαλό του στην ήττα των bucks από τους timberwolves. Ωστόσο στη συνέχεια επέστρεψε στον πάγκο της ομάδας του μάικ. «ο αντετοκούνμπο είναι ηγέτης, οι μπακς φαβορί για πρωτάθλημα». Ξέρω ότι θα προσπαθήσει για να είναι έτοιμος, θα προσπαθήσει για να παίξει στον.

Posting Komentar

0 Komentar